Larasplinter.reismee.nl

Welkom op mijn Reislog!

Hallo allemaal en welkom op mijn reislog!

Via mijn reislog hou ik jullie allemaal op de hoogte van mijn belevenissen tijdens mijn reis naar Mongolië, India en Bangladesh.Vanaf nu zul je hier dan ook regelmatig nieuwe verhalen en foto's vinden, en via de kaart weet je altijd precies waar ik me bevind en waar ik ben geweest. Meer informatie over mijzelf en de reis die ik ga maken vind je in het profiel.

Wil je automatisch een mailtje ontvangen wanneer er een nieuw verhaal of een nieuwe fotoserie op deze site staat? Meld je dan aan voor mijn mailinglijst door je e-mail adres achter te laten in de rechter kolom.

Ik zie je graag terug op mijn reislog en ik zou het erg leuk vinden als jullie regelmatig een berichtje achterlaten!

Leuk dat je met me meereist!

Lara

Hans

Je reis begint bij het parkeren van je auto, wel of niet overdekt, bij Airport Parking Services in Boesingheliede.
Ervaren en vrolijke chauffeurs brengen U dan naar de luchthaven Schiphol, overhandigen Uw bagage en wensen U een goede reis. Ook wordt U verwezen naar het Panasonic scherm voor de aankomsthal waar U na uw reis weer wordt opgehaald.
Het beste is om het 06 nummer van APS te bellen als u de bagage op de band ziet aankomen.
Vol goede moed gaat de chauffeur met het APSbusje onderweg naar de parkeerplaatsen voor de aankomsthal waarbij hij hoop als het erg druk is niet door een overijverige medewerker van de luchthaven Schiphol en/of Koninklijke Marechaussee belast met het parkeertoezicht te worden weggestuurt met de aankomende passagier (s ) al in zicht.